Yleisurheilu

Talvikauden urheilukoulut Nostavan koulun salissa maanantaisin

 

Urheilukoulussa liikutaan leikkien yleisurheilussa tarvittavia ominaisuuksia kehittäen. Tutustutaan erilaisiin yleisurheilulajeihin salin tarjoamien mahdollisuuksien mukaan.

Urheilukoulumaksu


Koko kausi 29 krt (jatkuu huhtikuun 2018 loppuun)
Kesältä/keväältä jatkavat 110 €
Uudet urheilijat 120 €

Vain syksy 2017 (14 krt, viim kerta 11.12. Koulujen syyslomalla ei tunteja)
Kesältä jatkavat 65 €
Uudet 75 €

Ilmoittautuessasi urheilukouluun ilmoittaudut samalla seuran jäseneksi. Seuran jäsenmaksu uusilta jäseniltä laskutetaan erikseen myöhemmin.

Pelkän kevätkauden ilmoittautuminen aukeaa joulukuussa.

Ryhmä I, n. 3-6 -vuotiaat

Maanantaisin klo 17.30-18.15

Ilmoittautuminen

 

Ryhmä II, n. 6-10 -vuotiaat

Maanantaisin klo 18.30-19.30

Ilmoittautuminen

 

 

Valmennusryhmä n 9 v alkaen

 

Tavoitteellisesta harjoittelusta kiinnostuneille. Treeniajat ja -paikat ilmoitetaan erikseen. Kysellä voi valio.minna@gmail.com tai täyttää ilmoittautumislomakkeen, jolloin otamme yhteyttä seuraavista harjoituksista.

Valmennusmaksu 300€/vuosi 2-4 erässä. Harjoitukset 2-4 krt/viikko.

Tulokset

 

Polkujuoksutapahtumaan osallistui yhteensä 66 juoksijaa. Iso kiitos kaikille ja erityisesti talkootöihin osallistuneille. Toivottavasti saamme tapahtumasta perinteen.

 

Anna Palautetta

Seuranmestaruusottelut 1.9.2015

 

Iso kiitos kaikille paikalla olleille, niin reippaille urheilijoille kuin vanhemmille ja toimitsijoillekin. Toivottavasti kaikille jäi hyvä mieli kisoista.

 

Pistelaskussa on käytetty SUL:on Nuorisoyleisurheilun pistetaulukkoa. Taulukko löytyy täältä, jos joku siihen haluaa tutustua. Erotuksena tuohon taulukkoon saivat kaikki pienimmätkin urheilijat pallonheitostaan yhden pisteen, vaikkeivat taulukon alarajatulokseen yltäneetkään.

Juoksujen ajat on pisteytetty taulukon alusta löytyvällä kaavalla käsiaika + 0,24s. Tuloksiin aika on kuitenkin pyöristetty virallisen tilastoitavien käsiaikojen pyöristyssäännön mukaisesti. Siksi ajoissa perässä kirjain h (hand).

Tuloksissa on myös merkittynä jokaise tuloksen oikeuttamat pistemäärät.

Tulokset