Yhteystiedot ja esittely

Hollolan Urheilijat -46 suunnistusjaosto

Suunnistusjaoston päätavoitteena on edistää luonnonläheistä kuntoliikuntaa tarjoamalla huhti-syyskuun aikana viikoittaiset Sunnuntairastit kaikille halukkaille ilman seurasidonnaisuutta. Rasteillamme on normaalivuosina osallistumiskertoja 3500 - 4000.

Suunnistusjaoston tehtävänä on myös opastaa ja ohjata lapsia ja nuoria suunnistuksen pariin suunnistuskoulujen kautta. Suunnistuskoulut on tarkoitettu 6-13 -vuotiaille lapsille, tämän lisäksi nuorille on ollut oma ryhmänsä. Lapsia ja nuoria suunnistuskouluissa on ollut vuosittain keskimäärin 50-60.

Olemme järjestäneet muutamana vuonna suunnistuskoulun myös aikuisille.

Suunnistusjaosto järjestää vuosittain kansalliset kilpailut sekä ajoittain myös muita kilpailuja.  Suunnistusjaosotossa on ollut perinteisesti vahva talkootyön henki, josta yhtenä esimerkkinä oli erinomaisesti onnistunut Jukolan viesti v. 2018 yhdessä LS 37:n kanssa.

Seuran suunnistajat osallistuvat kansallisten kilpailujen lisäksi erilaisiin suurtapahtumiin kuten Jukolan viestiin, Halikko-viestiin ja 25 Manna –viestiin Ruotsissa. Lasten ja nuorten osalta olemme mukana ryhmänä mm. Nuorten Jukolassa, Leimausleirillä ja Särkänniemi- suunnistuksessa.

Suunnistusjaosto tukee ja kannustaa jäseniään osallistumaan kansallisiin- ja SM-kilpailuihin sekä veteraaniurheilijoiden maailmanmestaruus kilpailuihin mm. maksamalla em. kisojen osallistumismaksut. Tämän lisäksi jaosto tarjoaa seuran jäsenille muita merkittäviä taloudellisia etuja kuten seura-asut puoleen hintaan ja hyvin pienet omavastuut niin lasten kuin aikuisten leireille ja ryhmämatkoille. 

Suunnistus on monipuolisesti terveellinen ja myös edullinen liikuntamuoto.

 

Suunnistusjaosto 2020

 

Puheenjohtaja

Mikko Sani

Kettupiha 7

15870 Hollola

p. 0400-326643

mikko.t.sani (a) gmail.com

 

Sihteeri, iltarastivastaava

Annukka Leppänen

p. 050-330 2675

leppanen.annukka(a)gmail.com

 

Raimo Kaukiainen, rahastonhoitaja

Riihelänkatu 73

15810 Lahti

p. 050 512 5638

raimo.kaukiainen73(a)gmail.com

 

Juhani Jaskari

Lasse Kemppainen

Antti Lamminpää

Esko Parikka

Tuula Sani

Anneli Vainik, tiedottaja p. 040 3540451 avainik(a)gmail.com