Suunnistus

 

 

KUTSU Päijät-Hämeen Suunnistusalueen ratamestarikouluun        

             

La 14.3.2020  klo 09.00 – n.17.00

Salpakankaan koululla, kouluttajana Matti Laitinen

Ilmoittautuminen mattia.laitinen@phnet.fi  to 5.3.2020 mennessä

Lisätietoa täältä.

 

Suunnistusjaoston puheenjohtajan uuden vuoden tervehdys

 

Hyvää alkanutta suunnistusvuotta 2020!

 

Alkanut vuosi tarjoaa seuramme jäsenille ennestään tuttuja, toimivia aktiviteetteja ja myös jotakin uutta on tulossa –tästä tarkemmin myöhemmin suunnitelmien varmistuttua.

Suunnistusjaoston tarjoamat poikkeuksellisen hyvät  seuran jäsenyysedut jatkuvat edelleen. Tarjoamme seuramme suunnistajille mm. edulliset seuravaatteet, osallistumismaksut  alue- ja kansallisiin kilpailuihin, Suomen rastiviikoille, SM-kilpailuihin ja myös veteraanien MM-kisoihin ilman omavastuuta.

Lasten ja nuorten toiminta on ollut jo useita vuosia suunnistusjaoston painopistealueena. Tällä linjalla jatkamme tänäkin vuonna. Lasten suunnistuskoulu jatkuu jälleen huhtikuussa 2020, lisäksi kannustamme ja tuemme lapsia osallistumaan mm. Leimaus-leirille ja nuorten Jukolaan. Toivoisimme, että myös lapset innostuisivat  tänä vuonna käymään kilpailuissa entistä rohkeammin.

Aikuisten suunnistuskoulu osoittautui v. 2019 suosituksi. Aiommekin järjestää jälleen tämän niin aloittelijoille kuin jo pidemmälle ehtineille suunnistajille  tarkoitetun koulun  huhti- toukokuussa.

Jukolan viesti järjestetään vuonna 2020 Rovaniemellä. Olemme ilmoittaneet Jukolaan  alustavasti kaksi miesten ja kaksi naisten joukkuetta.. Rovaniemelle on tarkoitus lähteä bussilla perjantai-iltapäivänä ja yöpyä Kemissä, josta on varattu hotellimajoitus.  Näitä kuluja varten perimme pienen omavastuun.   Bussi- ja hotellimajoitusta varten tarvitsemme sitovat ilmoittautumiset mahdollisimman pian. Joukkueet kootaan lähtökohtaisesti ilmoittautumisjärjestyksessä. Eli otathan yhteyttä pikaisesti allekirjoittaneeseen.

 

Tämän vuoden kansalliset kilpailumme pidämme 17.5.2020 Kukonkoivussa. Kilpailuissa tarvitaan kuten ennenkin runsaasti reippaita talkoolaisia! Jo tätä ennen ovat Finladia-hiihdon  talkoot Heinsuolla, jonne toivotaan myös uusia talkoolaisia.

 

Suomen suunnistusliitto on myöntänyt Hollolan Urheilijoiden järjestettäväksi SM-viestin v. 2023. Hienoa, että meihin luotetaan!  Mutta sujuihan Jukolan viesti v.  2018 meiltä upeasti, niin miksipä ei luotettaisi.

 

P.S.

Mikäli haluat talvellakin viritellä suunnistusajattelua ja ylläpitää karttatuntumaa, ohessa muutama vinkki siihen:

Pääkaupunkiseudulla korttelirastit jatkuvat edelleen joka sunnuntai ja siellä on usein tarjolla eripituisten ratojen lisäksi pari sprinttirataakin. (www.korttelirastit.fi). Myös Yökupin korttelirastit ovat käynnistymässä (www.yokuppi.net).  Lähialueista myös ainakin Hämeenlinnassa, Kouvolassa ja Hyvinkäällä on suunnistustapahtumia talvellakin. Sprinttisuunnistuksen reitinvalintoja voi kehitellä Route Choice gamella  (www.routechoicegame.com).  Youtubessa on paljon hauskoja suunnistusvideoita ja erityisesti otsakameralla kuvatut, kartan sisältävät videot  käyvät hyvästä penkkiurheilusta.

 

Kevättä odotellessa,

Mikko Sani

p. 0400-326643 , mikko.t.sani(at)gmail.com

Seuran nuoria suunnistajia ja SM-mitalisteja palkittiin suunnistuskauden päättäjäisissä.

Suunnistusjaoston päättäjäisissä palkittiin menestyneitä suunnistajia

 

Hollolan Urheilijoiden suunnistusjaoston päättäjäisissä palkittiin SM-kisoissa menestyneitä suunnistajia sekä lapsia ja nuoria, jotka ovat menestyneet kilpailuissa. SM-kilpailuissa menestyneet: Tiina Riikonen, Kaija Purhonen, ja Pirkko Tahvanainen. Sivi Jokinen palkittiin seuran parhaana tyttösuunnistajana ja Hermanni Latonummi parhaana poikasuunnistajana. Sara Tuurinkoski ja Veeti Passila palkittiin kehityksestä ja rohkeudesta osallistua kilpailuihin. Vuoden talkoolaisina palkittiin Heidi Passila, Reijo Pitkänen ja Seppo Kiuru.  Lisäksi palkittiin seuran nuoria kilpailuissa menestyneitä suunnistajia: Aida Laurell, Venla Hakonen, Sara Tuurinkoski, Vilma Hakonen, Iida Aarikka, Vili Rauhamäki, Hermanni Latonummi,  Veeti Mutikainen ja Aatu  Marttinen.

SUNNUNTAIRASTIT 2019

 

Suunnistuskausi 2019 on päättynyt. Seuraavat sunnuntairastit keväällä 2020.

Kiitos kaikille kauden aikana sunnuntairasteille osallistuneille!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ensi keväänä Sunnuntairasteilta löytyy meidän uusi rastilippuvaunu