Suunnistus

 

Hollolan Urheilijat -46 suunnistusjaosto tarjoaa luonnonläheistä liikuntaa monessa ikäluokassa. Suunnistusta on mahdollista harrastaa seuran jäsenenä kuntoilu- ja kilpailumielessä tai ilman sitoutumista Sunnuntairasteilla kuntosuunnistuksen merkeissä.

Tehtävänämme on opastaa ja ohjata lapsia, nuoria sekä aikuisia lajin pariin ja tarjota heille toimintaa harraste- ja kilpatasolla.

Järjestämme vuosittain kilpailuja ja meillä on perinteisesti vahva talkoo- ja yhteishenki.

Kilpailujen lisäksi osallistumme vuosittain suurtapahtumiin kuten Jukolan- ja Venlojen viestiin, Halikko-viestiin ja 25 Manna -viestiin. Lapset ja nuoret ovat mukana Nuorten Jukolassa ja Särkänniemi-suunnistuksessa sekä alueen muissa kisoissa.

Tuemme jäseniä maksamalla kilpailumaksuja, tukemalla asuhankinnoissa ja pitämällä leiri- ja ryhmämaksut hyvin pieninä.

 

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Kuva Päivi Tommola

 

Hollolan sunnuntairasteilla 20.9. tutustuttiin Salpausselkä Geopark -alueen geologiaan

 

Salpausselkä-suunnistukseen osallistui reilut 170 suunnistajaa. Toivottavasti rasteille osallistuneet suunnistajat ovat nyt hieman entistä ylpeämpiä upeista lähimetsistään. Kiitos kaikille osallistujille.

TÄÄLTÄ suunnistajat voivat bongata itsensä upeissa maisemissa. Kuvissa näkyvät henkilöt saavat käyttää näitä vapaasti tunnisteella #salpausselkageopark.

 

Mikko SM-pronssia
Kaija neljäs
Tuula viides
Pirkko SM-kultaa

Hollolan Urheilijoiden veteraanisuunnistajille menestystä SM-sprintissä Salossa 19.9.2020

 

Hollolan Urheilijoiden Mikko Sani voitti SM-pronssia sarjassa H65. Hienosti plakettisijoille suunnistuvat Kaija Purhonen D65 sijoittumalla sijalle 4 ja Tuula Sani D60 sijoittumalla sijalle 5. Pirkko Tahvalainen jatkoi voittokulkuaan sarjassa D80.

PALJON ONNEA!

 

Seuran yhteisiä treenivuoroja

 

Syyskuun ajan seuran yhteiset sunnuntaipelit Heinsuolla klo 18.

 

Maanantai-iltaisin on koko seuran yhteinen salivuoro Salpakankaan koululla (Salpahalli lohko 3) klo 17.30-18.30. Sisään pääsee, kun olet ulko-ovella klo 17.20-17.25. Lihaskuntoharjoitus tarkoitettu yli 12 v. seuran jäsenille. Ohjelma on vaihtuva, mutta painottuu lihaskuntoon. Lisätietoja Lari Lehtonen p. 044-2417849.