Kilpailut

Kilpailuihin ilmoittautuminen

Hollolan Urheilijat -46:n hiihtäjät ilmoittautuvat kaudella 2018/2019 myös seuran ulkopuolisiin hiihtoihin Sanna Uitolle p. 040-7210052, sanna.uitto(at)gmail.com. Lähetä ilmoittautumiset mieluiten tekstiviestillä tai sähköpostilla. Myös tekstiviestit kuitataan vastaanotetuiksi. Myös alla olevalla lomakkeella voi ilmoittautua. Ilmoittautumiset on oltava riittävän ajoissa, viimeistään n. viikkoa ennen kilpailua. Joihinkin kilpailuihin ilmoittautuminen on lähes kaksi viikkoa ennen kisaa. Kilpailija hoitaa itse jälki-ilmoittautumisen sekä jälki-ilmoittautumismaksut. Seura ei vastaa jälki-ilmoittautumismaksuista.

Ilmoittautuessasi laita viestiin kilpailun tarkka nimi, päivämäärä, kilpailijan nimi ja syntymävuosi / sarja.

Piirikunnallisiin kilpailuihin voi ilmoittautua itse. Kilpailujärjestäjältä voi pyytää maksusuorituksesta kuitin ja toimittaa sen seuralle, niin saa osallistumismaksun takaisin. Huom! vain piirikunnallisiin voi ilmoittautua itse.

Huolehdi että seuran jäsenmaksusi on maksettu ja hiihtolisenssiin tarvittavat tiedot annettu Heidille (heidi.passila(at)gmail.com) ennen kilpailuihin ilmoittautumista. Ennen kuin seura voi maksaa lisenssisi, tulee sinun kirjata tietosi (myös osoite) suomisport.fi -sivustolle. Kansallisiin hiihtoihin osallistuessa pitää olla hiihtolisenssi maksettuna (katso lisätietoja hiihtoliiton säännöistä). 

Seura maksaa omien hiihtäjiensä lisenssi- ja osanottomaksut. Seura laskuttaa kauden lopussa lisenssin hiihtäjältä, jos hiihtäjä ei ole kilpaillut kuluneella kaudella kansallisissa hiihdoissa.

Kansalliset- ja SM-tason kilpailukutsut: www.hiihtokalenteri.fi/maastohiihto

Tarkista myös mahdolliset muutokset.

 

Seuran omat hiihtäjät - kansallisiin hiihtoihin ilmoittatutuminen