Hiihtokoulu - Tuiskun Latukone -koulu

Hollolan Urheilijat -46:n Tuiskun Latukone -koulu eli lasten hiihtokoulu on tarkoitettu 5-11-vuotiaille tytöille ja pojille. Hiihtokoulu alkaa 21.8.2018 ja kestää maaliskuun 2019 loppuun asti. Tuiskun Latukone -koulu on tiistaisin klo 18 Heinsuolla. Tuiskun Latukone -koulun syksy ja talvi maksavat seuran jäsenille yhteensä 55 €, muille 70 €, pelkkä talvikausi maksaa 45 €. Siihen tulee ilmoittautua etukäteen täältä ->

Syksyisin Tuiskun Latukone -koulussa liikutaan monipuolisesti. Ohjelmassa on pelejä, leikkejä, yleisurheilua, suunnistusta ja liikkumista luonnossa. Hopeasompaikäisten ohjelmaan kuuluu myös lajinomaisia harjoituksia, kuten sauvakävelyä ja rullahiihtoa.

Talvella, heti lumien tultua aloitamme hiihdon harjoittelun. Tuiskun koululaiset harjoittelevat perinteistä ja vapaata hiihtotapaa erilaisten kehittävien harjoitusten avulla.

Hopeasompaikäisille eli yli 11-vuotiaille on järjestettyjä harjoituksia, joista lisätietoja Harjoitukset-kohdassa. Aikuisille järjestämme talvisin hiihdon tekniikkakouluja niin vapaalla kuin perinteiselläkin hiihtotavalla.

 

TUISKUN LATUKONE -KOULU ALKAA JÄLLEEN elo-syyskuun 2019 vaihteessa, TIISTAI-ILTAISIN KELLO 18! TERVETULOA KAIKKI INNOKKAAT 5-11-VUOTIAAT!